Novo vodstvo izvoljeno na 22. redni skupščini GZ Kidričevo

Gasilci, delegati in gostje smo se 28.3.2018 zbrali na 22. redni skupščini GZ Kidričevo, ki je potekala v Jablanah v gasilskem domu. Na skupščini se je povzelo delo v preteklem letu in začrtalo smernice za naprej. Po 5 letnem mandatu pa smo izvolili tudi novo vodstvo gasilske zveze; Predsednika, poveljnika ter člane upravnega in nadzornega odbora ter poveljstva.

Za obdobje 5 let bo upravni odbor vodil novi predsednik tov. Toni Dolenc iz PGD Jablane, poveljstvo prevzema poveljnik tov. Jožef Murata iz PGD Talum Kidričevo. Namestnik predsednika bo tov. Anton Valentan iz PGD Starošince. Mesto tajnika prevzema tov. Uroš Leskovar iz PGD Lovrenc, blagajnik je tov. Uroš Mohorko iz PGD Talum Kidričevo. V skladu z novim statutom gasilske zveze, smo izvolili tudi predstavnike komisij za delo z mladino, članicami in veterani. Mladino prevzema tov. Aljoša Galun (PGD Jablane), članice tov. Tina Krivec (PGD Lovrenc) in veterane Boris Spačal (PGD Pleterje). Celotno novo vodstvo najdete na tej povezavi.

Na skupščini nas je v imenu podravske regije pozdravil tudi tov. Roman Cafuta, na koncu pa je spregovoril in novemu vodstvu zaželel vse dobro tudi župan občine Kidričevo g Anton Leskovar.

Prapor gasilske zveze Kidričevo je to leto bil predan v roke gasilcev iz PGD Jablane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktni obrazec

Kontaktne informacije

  • Ulica Borisa Kraigherja 25, 2325 Kidričevo, Slovenija
  • +386 (02) 799 04 70
  • gzkidricevo@amis.net

Copyright 2018 GZ Kidričevo © Vse pravice pridržane